Systers serievår

Vi har just släppt Klara Wikstens oefterhärmeliga ”Hjärnan darrar” och den har fått ett otroligt varmt mottagande av såväl läsare som kritiker. Vi är så stolta över att få ge ut Klara Wiksten och vill också tipsa om hennes debutroman ”Dagarna” som finns att beställa hos nilleditions.

Nu är serievåren här med mässor och festivaler! Redan i helgen är det dags för Uppsala Comix. Syster förlags Fanny Agazzi är festivalgäst och pratar om sin bok ”Tack och förlåt”. Detta sker på söndag den 10:e april klockan 15:10 på Grand i Uppsala.

Helgen därpå är det fullspäckat. På fredagen den 15:e kl. 18:00 pratar Klara Wiksten på Stockholms stadsbibliotek. Samma kväll är det invigning och premiär för Stockholms Litteraturmässa. En helt ny festival som samlar stora och små förlag på Kulturhuset i Stockholm. Programmet under lördagen den 16:e är fullspäckat med gäster som Athena Farrokhzad, Johan Jönsson, Vanna Rosenberg och Jessica Schiefauer. Syster är såklart på plats och säljer böcker, Klara Wiksten och Fanny Agazzi finns på plats för att signera.

6-7:e maj är det åter dags för Stockholms Internationella Seriefestival, även den på Kulturhuset. Både Åsa Grennvall och Klara Wiksten kommer att göra scenframträdanden, och vid vårt bord finns också Fanny Agazzi och Sofia Olsson.

Vi ses!