Urhunden- vinnare!

Jag håller tiden

I en dagboksanteckning från 2004 skriver Åsa: ”Det är synd om pappa som har en så gammal, ful och pinsam dotter som aldrig kommer kunna ge honom några barnbarn ens”. Några år senare är hon gift och har två barn. Kan barnbarnen vara vägen till uppmärksamhet och godkännande från pappan? Är tiden inne för försoning? Åsas livslånga jakt på kärlek och bekräftelse från sina föräldrar blåser igång igen.

Efter den hyllade Deras ryggar luktade så gott är Åsa Grennvall tillbaka med en serieroman om sorg, kärlek och svåra men viktiga uppbrott.

Jag håller tiden är vinnare av 2017 års Urhunden.

Utgiven Oktober 2016. 184 sidor.
Inbunden. 17.0x24.0 cm.

Köp nu!

Om Åsa Schagerström

Åsa Schagerström (f.d. Grennvall) är en svensk serieskapare och textilkonstnär.

Hon har sedan debuten 1999 varit en portalfigur inom den svenska seriekonsten. Hennes mest kända verk är Sjunde våningen (2002) och barndomsskildringen Deras ryggar luktade så gott (2014). Boken Urmodern (2019) är en rakt igenom broderad bildberättelse. Oavsett om hon broderar eller tecknar kännetecknas hennes verk av en mörk och egensinnig bildvärld, tonsäkerhet, drastisk humor och ett genomtänkt bildberättande.

Åsa Schagerström har en Master of Fine Arts från Konstfack där hon tog examen 2002. Hon är bosatt i ett hus i på landet i Sörmland där hon bor med sin familj och sina katter.

Min kattresa är Åsa Schagerströms tolfte bok.

asaschagerstrom.com

Utdrag ur ”Jag håller tiden”: